Visymo lanceert vier razendsnelle zoekmachine apps

Afgelopen maanden is WeMa Mobile samen met Visymo bezig geweest om de native apps voor alle merken (Vinden.nl, Zoeken.nl, ZapMeta, iZito) te ontwikkelen. Maandelijks gebruiken 170 miljoen bezoekers de diensten van Visymo. Dit zorgt voor 3,8 miljard zoekopdrachten op jaarbasis.

Ook bij Visymo was er een verschuiving zichtbaar van desktop naar mobile, waardoor er is ingezet op het ontwikkelen van een native app om zo de miljoenen gebruikers de beste gebruikerservaring te garanderen op mobiel. De app is na lancering al een succes in Brazilië, India en Turkije. Jan-Willem Tusveld, eigenaar van het zoekimperium, is erg tevreden met de samenwerking en de opgeleverde apps. “Ingegeven door de overduidelijke wereldwijde groei van search op mobile hebben we WeMa Mobile de opdracht gegeven om de zoektechnologie van Visymo Universal Search Group beschikbaar te maken via native apps voor iOS & Android. Het uitgangspunt was een snelle app met een duidelijke ongecompliceerde gebruikerservaring, dat is WeMa Mobile gelukt. WeMa is een no-nonsense bedrijf met korte lijnen en waar het resultaat altijd voorop staat.” 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*