Hoe Veya het voorraadbeheer in de mondzorg betovert.

veya_bg_incvignetEr was eens.. een orthodontist met een vurige wens om meer overzicht te krijgen van het oerwoud aan producten en bestellingen. Hij zocht niet alleen een oplossing om kostbare tijd te besparen, maar wilde eveneens een alternatief bieden voor de huidige scansystemen van bekende leveranciers.

Hij legde de vraag neer bij WeMa Mobile, die een voorraad app ontwikkelde die de gebruiker veel vrijheid oplevert. Een voorraadsysteem dat zonder computer te gebruiken is en bovendien vrij programmeerbaar per leverancier en per artikel maken Veya tot een boeiende toevoeging op de bestaande scansystemen.

“Je ziet vaak bij tandarts- en orthodontiepraktijken dat er één assistent is die over de bestellingen gaan. Dat gaat heel goed, zolang het goed gaat. Bij uitval van deze assistente ontstaat er een wezenlijk probleem. Veya biedt uitkomst. Ze is onafhankelijk en iedereen kan het!”

Voor meer informatie of aanschaf van het product, kijk op www.efforza.nl. 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*