iPhoned & Androidplanet: De beste nieuws apps in de app store

fb_header-2De afgelopen maanden zijn de ontwikkelaars van WeMa Mobile samen met Bigspark bezig geweest met het realiseren van de beste tech-nieuws apps van Nederland. Dit is gelukt! Binnen twee dagen stond de iPhoned.nl app al op nummer 1 in de app store. Daar zijn we ontzettend trots op.

 

opnieuw_nr1

 

Inspelen op de beste gebruikerservaring:
Beide apps starten met een introductie scherm om de gebruiker te leren kennen zonder dat er profielen hoeven te worden aangemaakt. Ook beschikken de apps over een dag en nachtmodus, kan de gebruiker zelf de grote van zijn/haar lettertype instellen en is er een widget waar de gebruiker. Op deze manier hebben bepaald de gebruiker zelf wat hij/zij het fijnste vind werken.

 

iPhoned.nl 
De app is het centrale punt om alles uit een iPhone te halen. Zo lees je alles over de geschiedenis en toekomst van iOS in het software-overzicht en kom je meer te weten over alles van Apple in het Spotlights-onderdeel van de app. Van AirPods tot 3D Touch en WhatsApp, dankzij de ingebouwde zoekfunctie hoef je de app niet te verlaten.

 

iphoned-app-dag-nacht-2-580x375

ip-appDownload de iPhoned app

Androidplanet.nl
De Androidpanet app verzorgt dagelijks al het nieuws over Google en Android. Met de app hebben de gebruikers al het nieuws binnen handbereik. De app kent een aantal belangrijke functionaliteiten. Zo missen de gebruikers geen artikel meer door pushnotificaties. Daarnaast worden ook dag- en weekoverzichten getoond zodat de gebruiker op een rustig moment de belangrijkste artikelen nog eens door kan lezen.

 

AP-App-01-580x375

AP_logo     Download de Androidplanet app

Voorlopers in de markt
Beide apps worden gekenmerkt door belangrijke functionaliteiten die aantonen dat zowel BigSpark als WeMa Mobile voorlopers zijn in de app markt. Peter Geurts, directeur en oprichter van BigSpark, is tevreden over de eerste versie die nu live staat. “De native apps van AndroidPlanet.nl en iPhoned.nl bieden ons een scala aan nieuwe mogelijkheden en kansen om nog beter te interacteren met onze gebruikers.”

De komende tijd gaan beide teams samen bezig met het doorontwikkelen om er zo voor te zorgen dat de app in de top van de app stores blijft. Dat kenmerkt volgens Peter Geurts ook de goede samenwerking. “De ambitie van WeMa Mobile is vergelijkbaar met die van ons: kwaliteit leveren, onderscheidend zijn, voortdurend willen leren en groeien. We geloven in duurzame partnerships waarin we onze krachten bundelen om gezamenlijk in te spelen op kansen en om ambitieuze doelen te realiseren. We vertrouwen erop met WeMa de juiste partij hiervoor te hebben gevonden”.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*