Over ons
Focus op kwaliteit, service en rendement

WeMa Mobile 

WeMa Mobile is sinds 2011 gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf in het ontwikkelen van native apps. De focus ligt op kwaliteit, service en rendement. Het bedrijf is gevestigd in het hart van Hardenberg en telt momenteel zeven medewerkers.

Naast het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit apps is het bedrijf een partner voor bedrijven op het gebied van mobile. Door samen met u doelen te stellen en deze doelen te monitoren, zorgt WeMa Mobile ervoor dat u apps succesvol op de markt komen en blijven.

MAAK EEN AFSPRAAK

Onze kwaliteiten

Native app ontwikkeling 95 %
Koppelingen met externe systemen 90 %
Design 75 %
Mobile marketing 85 %
Project management 80 %

Het WeMa Mobile team

Wesley Dubbink
Commercieel directeur

Wesley is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor het commerciële beleid en regelt de algemene zaken. Verder is Wesley verantwoordelijk voor de marketing intern en het uitvoeren van mobile marketing bij klanten.

Bas Kuipers
Sales & Marketing

Bas versterkt WeMa Mobile op het gebied van sales en marketing. Door zijn grote netwerk en strategische denkwijze is het een aanwinst voor WeMa Mobile.

Martijn Smit
Technisch directeur

Martijn is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het technisch beleid. Daarnaast programmeert Martijn voor zowel iOS als Android.

Niels van den Bout
iOS programmeur

Vanaf januari 2016 is Niels aan het team toegevoegd. Niels is fan van Apple en programmeert daarom uiteraard in Swift. In zijn vrije tijd is Niels ook altijd bezig met programmeren.

Jos Verra
iOS & Android programmeur

Jos is medewerker sinds het eerste uur en ademt code. Jos ontwikkelt apps voor Android en werkt binnen het bedrijf mee aan koppelingen en het CMS.

Tijmen Kodden
Android programmeur

Tijmen werkt sinds augustus 2015 bij WeMa Mobile. Momenteel ligt zijn focus volledig op Java (Android), maar hij sluit in de toekomst niet uit meerdere talen te willen leren.

Volg ons team op Instagram

Aantal koppen koffie.

0

Regels code.

0

5 sterren reviews

0