Onze diensten
Dit is waar wij de beste in zijn.
Focus op kwaliteit, service en rendement
NATIVE ANDROID APP
Wij ontwikkelen Android apps in de taal Java. Door native te ontwikkelen heeft u bij WeMa Mobile B.V. de garantie van de allerbeste kwaliteit.
MAAK EEN AFSPRAAK
NATIVE IOS APP
Wij ontwikkelen iOS apps in de taal Swift. Door native te ontwikkelen heeft u bij WeMa Mobile B.V. de garantie van de allerbeste kwaliteit.
MAAK EEN AFSPRAAK
MOBILE MARKETING
Wanneer de app ontwikkelt is moet het door uw gebruiker worden gedownload en gebruikt. Wij helpen bij het maken van doelstellingen en het behalen van de doelstelling. Dit doen we door direct inzicht te geven in de cijfers en ontwikkelingen van uw app.
Maak een afspraak
Wat wij doen

Alle Apps zijn bij ons geschreven in met native code. Wij programmeren op Android in de programmeertaal Java en op iOS in Swift en Objective-C.

We kiezen er bewust voor om alleen te programmeren in de taal waarin het platform is bedacht. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Op het gebied van programmeren zitten we dus altijd bij de bron en spreken we rechtstreeks met Apple en Google.

Onze ontwikkelmethode is volgens de Agile SCRUM methode. We werken projectmatig met versiebeheer. Daarnaast worden onze projecten veilig beheerd en gedocumenteerd.

We voeren veel gesprekken met onze klanten. Hierin evalueren en verbeteren we de app. Zo houden we de retentie in uw app hoog en maken we u apps succesvol.

Nieuwsgierig? Kom gerust eens met ons praten over onze werkwijze.

MAAK EEN AFSPRAAK